Jump to content

kupljeni tereti


kkrrookkooddiil

Preporučene objave

Poštovani,

štićenica je bila vlasnica stana malo prije nego li je postala štićenica, na kojem su bili tereti od dva kredita (stambeni i hipotekarni).

Vlasnica (sada štićenica )je prodala isti stan sa oba kredita koja se navode u kupoprodajnom ugovoru .Jednog kredita je bila ona vlasnica a drugog hipotekarnog je vlasnik druga osoba ali je ona sa svojom mirovinom jamac za taj hipotekarni kredit.Došlo je do utuženja jer vlasnica stana nije baš dobro raspolagala sa svojom imovinom tak je i postala štićenica (bolest),te nastavlja koristiti isti stan jer niti nema kuda ići.

Zanima me tko mora sada plaćati te kredite ako su kupljeni sa stanom a dolaze redovito na naplatu na staru adresu od. vlasnici stana je u potpunosti oduzeta mirovina in nema od čega živjeti?

Sudski postupak je još u tijeku. Vlasnik je još uvijek kupac stana kojemu je štićenica prodala stan,i uvijek još postoji mogućnst da stan pripadne novom vlasniku gdje se je on odmah upisao kao vlasnik u gruntovnici.

Zašto novi vlasnik pošto se je već upisao u vlasnički list ne bi plaćao te kredite kad ih je kupio sa stanom i kako banka može naplaćivati kredit prvobitnom korisniku ako ga je kupac kupio i to bez znanja korisnika hipotekarnog kredita?

Skratit ću ako je preopširno ili najsano hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija