zdhedonist objavljeno: 23. prosinac 2010. Dijeli objavljeno: 23. prosinac 2010. Dakle, zanima me ima li koji UR da je nedavno polagao DSI i što mu je bilo u posebnom dijelu (financije mi je ipak malo preširok pojam), znači pismeni-što konkretno, koliko vremenski, usmeni također. Unaprijed se zahvaljujem Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zdhedonist odgovoreno: 18. siječanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 18. siječanj 2011. Baš nitko? Ima li tko iz državne revizije ili neke slične profesije da je polagao nedavno, ajmo ljudi pomozite, muči me taj posebni dio! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zdhedonist odgovoreno: 22. veljača 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 22. veljača 2011. Negdje sam pročitao da postoji skripta za posebni dio-financije, pa ako ima ko ja bi molio da mi proslijedi na mail: branimirko2002@yahoo.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.