music objavljeno: 25. prosinac 2010. Dijeli objavljeno: 25. prosinac 2010. Pozdrav, vlasnik sam zemljišta sa kućom na kojem je dotična osoba bez ikakve dozvole pri kraju domovinskog rata izgradila 12 kvadrata nelegalnog objekta u vidu WC-a i dnevnog boravka. Pokrenut je čitav postupak te je nakon silnih suđenja i žalbi donesena presuda u moju korist bez prava žalbe tj. da se objekt mora srušiti u navedenom roku od strane graditelja ili nakon tog roka od strane države o njegovom trošku. Naime, takova presuda i stanje stvari je doneseno prije nešto više od 11 godina. Mnogo puta sam slao upite kako lokalnoj samoupravi tako i ministarstvu u zagrebu pitavši kad će se dogoditi rušenje dotične gradnje. Iz lokalne samouprave mi nisu odgovarali, iz zagreba sam dobivao odgovore tipa "rješenje je doneseno i čeka na izvršenje", ili "ekipe su na terenu te vaš slučaj čeka svoj red za izvršenje". Molim za savjet o mogućem potezu u ovoj situaciji. Ujedno me zanima dali bih mogao srušiti građevinu o svom trošku ? Unaprjed zahvaljujem. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.