Jump to content

kupljena diploma


kitty83

Preporučene objave

iako nemam materijalnih dokaza, odgovorno tvrdim da osoba sa završenom samo osnovnom školom i kupljenom srednjoškolskom diplomom obavlja funkciju referenta prodaje u jednoj podružnici velike kompanije! Ta ista osoba zaposlena je u toj firmi kao prodavać, a sada nakon nekoliko godina rada obavlja tu funkciju, nazvat ćemo je XY!

 

Mogu o imenima i imenu firme ako će biti potrebno!

 

Prići tu nije kraj, naime, postoji i osoba AB, koja je isto tako radila u toj firmi kao prodavač (ima regularno završenu trogodišnju školu za prodavača), a napravila je manjak u prodajnom prostoru u kojem je radila i sve htjela smjestiti kolegici koja je s njom radila, kada se na kraju ispostavilo da je osoba AB kriva i da je krala novac jer joj je muž narkoman i trebao im je dobila je otkaz i sve je podmirila!

Tada na scenu stupa osoba XY koja nakon što je došla na funkciju referenta prodaje ponovo zapošljava osobu AB na istom poslu s kojeg je dobila otkaz!

prije nekoliko mjeseci raspisan je interni natječaj u firmi za radno mjesto kontrolora i pogodite tko je za poslen...zaposlena je osoba AB!

 

Kako sada da osoba koja je prije nekoliko godina dobila otkaz zbog priznanja krivice da je namjerno i planirano napravila manjak i oštetila firmu obnaša funkciju kontrolora kojem bi se sve trebalo vjerovati i koji bi trebao kontrolirati da se takve stvari ne događaju??

 

Kamo i kako da krenem s ovom pričom i kome da to prijavim???

Dal je dovoljna moja riječ da na to izađe inspekcija i da se preispita sve zajedno il treba nešto više???

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

kitty83 je napisao:

iako nemam materijalnih dokaza, odgovorno tvrdim da osoba sa završenom samo osnovnom školom i kupljenom srednjoškolskom diplomom obavlja funkciju referenta prodaje u jednoj podružnici velike kompanije!

Kamo i kako da krenem s ovom pričom i kome da to prijavim???

Dal je dovoljna moja riječ da na to izađe inspekcija i da se preispita sve zajedno il treba nešto više???

 

Možete na policiji podnjeti kaznenu prijavu. Radi se o krivotvorenju javne isprave. Ali upozorenje, ako Vaša tvrdnja se ne dokaže (pokaže istinitom), navedena osoba može podnjeti kaznenu prijavu protiv Vas zbog klevete.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija