Jump to content

Da li u Zagrebu postoji odvjetnik koji se sjeca prisege?


Helen1

Preporučene objave

Postovani!

 

Situacija: Nasi roditelji “posjeduju” nekoliko nekretnina. Vlasnicki list ni za jedan od tih posjeda ne glasi na njih iz povijesnih i razloga njihove neinformiranosti. Situacija je izuzetno zamrsena. Nas Otac pokusava prenijeti vlasnistvo na sebe / Majku vec vise od 15-tak godina. Oboje su angazirali odvjetnike za razne posjede i imaju vrlo losa iskustva s njima; pristojno receno, njihovi odvjetnici su spori, letargicni i nezainteresirani za provedbu. Uz to, jedan od njih se ne libi zatraziti po pet ili vise tisuca kuna u rijetkim telefonskim pozivima (bez izdavanja pred-racuna ili racuna). Nedavno, roditelji su mojeg brata i mene opunomocili da u njihovo ime i s njima u dogovoru komuniciramo s odvjetnicima i ostalim djelatnicima kod provedbi pravnih radnji.

 

Pitanja: Bi li nam netko od Vas mogao preporuciti vrijednog i profesionalnog odvjetnika ili odvjetnicko drustvo u Zagrebu? Ako nam ne mozete dati preporuke, da li postoji dio na ovom forumu koji je specijaliziran za opisanu vrstu situacije?

 

Sretna Vam Nova!

 

Unaprijed se zahvaljujemo,

Helen1.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija