anton887 objavljeno: 6. siječanj 2011. Dijeli objavljeno: 6. siječanj 2011. molim vas za savjet.sa 18god.bio sam optužen za posjedovanje marihuane jer je policija našla opušak iste pored mene. presudom sam oslobođen od optužbi,ali i danas kad me policija samo zaustavi npr.u prometu to odmah vide pri provjeri vozačke dozvole. Prošlo je više od 15tak godina od tada, pa me zanima postoji li ikakva mogućnost da mi se to iz policije obriše? hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
davor1973 odgovoreno: 6. siječanj 2011. Dijeli odgovoreno: 6. siječanj 2011. anton887 je napisao: molim vas za savjet.sa 18god.bio sam optužen za posjedovanje marihuane jer je policija našla opušak iste pored mene. presudom sam oslobođen od optužbi,ali i danas kad me policija samo zaustavi npr.u prometu to odmah vide pri provjeri vozačke dozvole. Prošlo je više od 15tak godina od tada, pa me zanima postoji li ikakva mogućnost da mi se to iz policije obriše? hvala ne postoji takva mogučnost,odnosno da vam se izbriše iz policijske evidencije. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.