riza objavljeno: 12. siječanj 2011. objavljeno: 12. siječanj 2011. bok svima!imam problem sa Mercatorom zbog pika kreditne kartice,njima sam ostao duzan jos nekih 1400kn! isto takoder imam problem sa t.mobilom kojem sam takoder duzan oko 1500kn,dali mi moze tko rec kome da se obratim za to da im otplatim na rate jer mi na mailove ne odgovaraju! pozz svima Citiraj
LAZAR odgovoreno: 13. siječanj 2011. odgovoreno: 13. siječanj 2011. obratite se odvjetnicima koji ih zastupaju. sigurno su vam naveli neke kontakt brojeve u opomenama. ako niste dobili opomenu, a znate da ste dužni a možete i želite dug vratiti, uplatite iznos duga na račun na koji ste i prije uplaćivali sa napomenom da se radi o plaćanju na osnovu duga iz x perioda. obavezno sačuvajte uplatnicu. vaš dug je vjerojatno predan odvjetniku na utuženje pa vam se zato neće javiti. to je jedna od pretpostavki. sretno Citiraj
damir39zg odgovoreno: 13. siječanj 2011. odgovoreno: 13. siječanj 2011. riza je napisao: bok svima!imam problem sa Mercatorom zbog pika kreditne kartice,njima sam ostao duzan jos nekih 1400kn! isto takoder imam problem sa t.mobilom kojem sam takoder duzan oko 1500kn,dali mi moze tko rec kome da se obratim za to da im otplatim na rate jer mi na mailove ne odgovaraju! pozz svima imam i ja problem sa t-mobilom,isao sam kod njih dali su mi broj sluzbe za korisnike da ih nazovem pa ce mi oni reci koji odvjetnik njih zastupa.zanima i mene kod kojeg odvjetnika mogu da se obratim. Citiraj
damir39zg odgovoreno: 13. siječanj 2011. odgovoreno: 13. siječanj 2011. da li vam je poznato koji odvjetnik zastupa t-mobile? Citiraj
LAZAR odgovoreno: 13. siječanj 2011. odgovoreno: 13. siječanj 2011. probajte u odvjetničkom uredu jerković, kušlanova 3, zagreb, tel: 01 23 34 00, fax 01 23 35 435 sretno Citiraj
ZDivna odgovoreno: 13. siječanj 2011. odgovoreno: 13. siječanj 2011. Ako se radi o ovrsi za TM, obratite se odvjetničkom društvu Hanžeković i partneri. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.