Jump to content

ovrha na plaću


stjepka06

Preporučene objave

molila bih za savjet! dijete sam poginulog branitelja, no završila sam fakultet i počela raditi. moja mama je podigla tri kredita od po 100 i nešto tisuća kuna i sad se zablokirala u banci te je meni stigla ovrha na plaću kad budem počela raditi nakon porodiljnog u 9 mjesecu 2011. za prva dva kredita nisam znala ali sam joj pristala biti jamac na ovaj treći( misleći da je jedini). problem je u tome kako joj je mirovinsko osiguranje izdalo potvrdu kako ima mirovinu od 9 500 , a ne 6400 kako je imala, tako je ona uspjela podići i taj treći kredit. kako je moguće da mirovinsko osiguranje izda krivotvorenu potvrdu i kako banka to nije prijavila jer se vidi na njenom računu kolika ima primanja?

mogu li ja tužiti mirovinsko jer je izdalo takvu potvrdu i dopustilo joj da zaduži 90 % mirovine? moram napomenuti da sam ja u vrijeme podizanja tog kredita bila student. ima li kakve nade da dobijem spor protiv mirovinskog kako ne bih sama snosila posljedice tog sudužništva?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija