Jump to content

pomozite


nanac

Preporučene objave

dana 18.9.2010 stradala sam kao kupac u jednoj trgovini tako što mi je izložbena lutka sa oko 2,30m pala na glavu.imala sam posjekotinu na glavi koja mi je šivana,pogvrgnuta sam liječenju nezrolog,psihijatar.ispunila sam zahtjev za odštetu kod osiguranja od te trgovine,isti su mi odbili u cjelosti.firma u kojoj se to desilo je poznata španjolska kompanija koja odbacuje svaku krivnju.kontaktirala sam odvjetnika koji mi je rekao da nije siguran da ćemo dobiti i da se može desiti da izgubim i da moram drugoj strani platiti troškove.moram napomenutu da lutke na toj visini nisu bile pričvršćene,da smo mi sa police uzeli artikl koji smo razgledali i da je u tom trnutku sa suprotne strane pala lutka.zid na kojem su police je pregradni.zanima me dali da tužim ili da sve zaboravim?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ako imate novaca, vremena i živaca, tužite, ako ne onda nemojte! po mom osbnom mišljenju ne možete dobiti neki ogorman novčani iznos, s obzirom da ste naveli da je samo rijec o posjekotini. mozda nesto dobijete za dusevne boli,a za naruzenje ne znam je li imate osnova. da li je ostao veliki oziljak te je li isti uopce vidlji ili je kosa narasla to sami procijenite.niste naveli da li je neurolog ustvrdio potres mozga ili sl. u postupku ce se morati provesti medicinsko vjestacenje gdje cete vi morati predujmiti oko 2000 kuna, pa trokovi odvjetnika, pa drugi trošovi, a uspjeh vam je upitan.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija