Jump to content

Gdje podići kaznenu prijavu protiv naših nedodirljivih liječnika??


maminjo

Preporučene objave

Dakle, radi liječničkog nemara sam bezrazložno bio više puta u psihijatrijskim bolnicama na način da je liječnica Opće prakse mojim roditeljima izdavala uputnice bez mog znanja. Dijagnosticirali su mi psihozu.

Prošle godine sam Ministarstvu prijavio ovaj slučaj te su svi medicinski službenici koji su upleteni u to dobili opomene.

 

E, sad. Nova liječnica je zamijenila onu koja je izdavala uputnice koje nije smjela te nakon cjelokupnog slučaja mi napomene da moram pit lijekove i primat injekciju koju mi je napisala psihijatrica koja je također umiješana u zločin. Ta kap je u meni prelila čašu. Pa nije ona došla radit po starom nego da izvuku svi iz ovog bit, ne?? Inače ta psihoza se bazira na radnoj nesposobnosti, tj. nisam bio prijavljen na birou. Sad sam to ispravio i oni po istom. Htio sam se izgalamit na nju, ali sam bio i ostao kulturno dijete pa sam to tamo zanemario.

 

Pošto vidim da su naši liječnici nepromijenjivi, pitam članove ovog foruma kome podići tužbu protiv te gospode kako bi dijagnoza bila premještena u povijest bolesti i da nisam dužan konzumirat tu terapiju (jer prema tome ispada da ako jednom dođeš u njihove ruke nemožeš van)??

 

Hvala svim ljudima na pomoći! :kavica:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija