Jump to content

Pripreme za polaganje pravosudnog ispita za pravnike


travolta

Preporučene objave

Pripreme za polaganje pravosudnog ispita

 

Stupanjem na snagu Zakona o vježbenicima u pravosudnim tijelima i pravosudnom ispitu (NN 84/08 i 75/09) i pravnici u gospodarstvu, u svojstvu kandidata za polaganje pravosudnog ispita obvezni su pohađati teoretski dio stručnog obrazovanja u trajanju od najmanje 150 sati prema programu koji mora biti usklađen s programom Pravosudne akademije.

 

Udruga korporativnih pravnika u ulozi zastupnika interesa kolega iz gospodarstva tako i gospodarstva u kojem radimo, krenula je u pregovore s potencijalnim partnerima za provođenje obrazovanja.

 

Stoga da bi definirali načine provođenja obrazovanja molimo da nam se jave zainteresirani kandidati, odnosno da nam pošaljete podatke o zainteresiranim kandidatima, i to kako u Zagrebu, tako i u drugim gradovima.

 

http://www.udruga-korporativnih-pravnika.hr/

 

Pozivaju se svi pravnici u gospodarstvu, odnosno korporativni pravnici da se pridruže Udruzi i pomognu promoviranju i jačanju položaja istih u pravosudnom i korporativnom sustavu Republike Hrvatske.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 mjeseci kasnije...

27. tra. 2011., u 15:46, "Udruga korporativnih pravnika" <udruga.korporativnih.pravnika@post.t-com.hr> napisao:

Poštovani,

kako ste iskazali svoju zainteresiranost za pohađanje teoretskog dijela stručnog obrazovanja - uvjet za polaganje pravosudnog ispita – za pravnike iz gospodarstva, sukladno odredbama članaka 11., 12. i 19. Zakona o vježbenicima u pravosudnim tijelima i pravosudnom ispitu (Narodne novine broj: 84/08 i 75/09) ovime Vas obavještavamo da istu organiziramo u suradnji sa Javnobilježničkom komorom.

Program edukacije počinje u petak, 06. 05.2011. godine i traje kroz šest vikend edukacija (petak od 10 do 18 sati; subota od 9 do 18 sati i nedjelja od 9 do 17 sati). Napominjemo da je uvjet za dobivanje potvrde potrebne za pristupanje pravosudnom ispitu prisutnost na svim edukacijama (svih 150 sati). Predavači su suci Vrhovnog suda.

Okvirna cijena edukacije je 2700 kuna i plaća se Hrvatskoj javnobilježničkoj komori.

Program s popisom predavača te točnu cijenu edukacije dostaviti ćemo Vam nakon Vaše prijave za sudjelovanje koju dostavite najkasnije do petka 29. travnja 2011.

Napominjemo da je broj polaznika ograničen, te da je sukladno tome potrebno izvršiti prijavu što prije.

S poštovanjem!

Udruga korporativnih pravnika

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija