Jump to content

prijedlog za ovrhu


Lilian86

Preporučene objave

Molim pomoć! Nesretna VIP-ova pretplata je u pitanju. Naime, u prošloj godini sam napravila dug za telefonsku pretplatu koji nisam namirila i došlo je do toga da mi je stigao Prijedlog za ovrhu na temelju vjerodostojne isprave. Imam rok od 8 dana za prigovor. Dug namjeravam platiti čim se zaposlim tako da bi to navela. JEl mi može tko pomoći kako da to otprilike sročim?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Dovoljno je da napišete da prigovarate postojanju predmetnog potraživanja i da tražite provedbu daljnjeg postupka kako bi se ustvrdilo koje su bile međusobna prava i obveze vezana za predmetno potraživanje.

 

ne morate ništa obrazlagati. prigovorite da vam ne sjednu na račun i čim prije nazovite vip radi dogovor o otplati predmetnog potraživanja, jer ako se nastavi postupak imat ćete još i troškove postupka za platiti.

 

i ne vjerujte im ako vam kazu da ne trebate pisati prigovor da cete to rijesiti mirnim putem. ako vam ne daju u roku 5-6 dana nikakvo pisano rjesenje da vam omogucuju otplatu pošaljite prigovor unutar roka i onda se dogovarajte dalje s njima.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija