Jump to content

susjed iz pakla


jao_jao30

Preporučene objave

pozdrav,

sada vec davne 2002 godine svi suvlasnici krecu u razvrgnuće suvlasništva, te 2004 god sud donosi rješenje o istome.Rješenje postaje pravomoćno, izvršno, i ovršno.

Moja obitelj predaje svu potrebnu dokumentaciju u zemljišne knjige, te gruntovna 2007 provodi to isto sudsko rješenje.Pošto smo mi tada u postupku lokacijskih dozvola susjed se povampirio i odlucio zablokirati nam nekrteninu žalbom na to rješenje.Napokon gruntovna rješava tu žalbu, te pošto je sud imao sitnu grešku u rješenju, ispravlja to i sve vraća na prvi stupanj.Nakon toga opet žalba od strane susjeda na to ispravljeno zadnje rješenje.Niti to nije bilo dosta pa je zatrpao gruntovni zvadak sa hrpu Z-ova tipa da se zabrani raspolaganje imovinom i sl.Prije tjedan dana u statusu predmeta stoji da je spis otpremljen na županijski sud.

 

Pitanje:

1.Kolika je brzina rjesavnja predmeta na županijskom sudu u Zagrebu?

2.Da li postoji odšteta radi namjernog osporavanja vlasništva, te zaustavljanje milionskog projekta? te koje su kazne ako postoji..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija