Jump to content

Stipendija


mmiklauz

Preporučene objave

Dobar dan! Redovni sam student informatike na trećoj godini, dobio sam na natječaju stipendiju 600kn mjesecno od općine za koju sam morao potpisati kod javnog bilježnika da ukoliko odustanem od fakulteta moram vratiti sav iznos koji sam dobio. Međutim do sada mi nije isplaćena niti jedna stipednija(od 10 mjeseca prošlo god.) a kada ih zovem kažu da općina jednostavno nema novaca. Zanima me dali postoji koja pravna osnova za tužbu nekakvu jer me zanima gdje je mogao nestati sav novac koji je bio predviđen za stipendije?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovani student,

 

Kao i svi ugovori svaki ima ona mala slova na kraju ugovora. Pogledaj dobro što piše u tvom ugovoru. Općina s kojom si potisao ugovor nekako se osigurala ako ti odustaneš od studiranja i to na način da moraš vratit sva sredstva koja su ti uplatili (neovisno sad o tome što nisi još ništa dobio) ali isto tako ti piše da u slučaju neplačanja s njihove strane svoja prava imaš pravo tražiti na način na koji ti piše u ugovoru. To može biti preko općinskog suda ili nekako drugačije,neznam sad kako ali ti sigurno piše.Pročitaj pa nam reci što piše u ugovoru da bi ti znali pomoć.

Lp

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija