Jabbar objavljeno: 22. ožujak 2011. Dijeli objavljeno: 22. ožujak 2011. Pozdrav, Prijavio sam se na natječaj za posao u udruzi građana. Budući da o kandidatima odlučuje Predsjedništvo udruge, meni je umjesto rješenja dostavljena odluka o imenovanju druge osobe na navedno radno mjesto te mogučnost prigovora na odluku u pouci o pravnom lijeku. Prije pravomoćnosti Odluke, jer sam ja prigovor i izjavio poduzimane su radnje o potvrđivanju kandidata od strane lokalnih čelnika. Zanima me da li se u ovom slučaju mora poštovati Zakon o općem upravnom postupku kao i radnje propisane u Zakonu,jer se ta odluka prema mojem shvaćanju izjednačuje s rješenjem pa se moraju poštivati zakonske odredbe koje se odnose na pravomoćnost riješenja, tj. da li se na cijeli postupak mora primjenjivati navedeni Zakon, jer sam u cijelom postupku našao cijeli niz nepravilnosti. Hvala unaprijed Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.