Jump to content

Odbačena kaznena prijava-niz neistina


president0

Preporučene objave

Podnio sam kaznenu prijavu u Mup-u zbog prijetnji ubojstvom.

Policajca koji je zaprimio prijavu zanimalo je samo taj događaj, ništa ostalo, cijela priča, i kako je do svega toga došlo. I prijavljeni je dao svoju priču. I došlo mi je poštom da je sve odbačeno. Napisane su i moja i njegova izjava. Izrekao je niz neistina koje, po meni, znatno mijenjaju cijelu sliku. Ok, ako je zakon takav, i nema elemenata daljnjeg provodenja s time se bezpogovorno slažem. Teško je dokazati usmene prijetnje, bez fizičkih ozljeda. U obrazloženju stoji da je to verbalna agresija. Ali smeta me što je dotični lagao i što je smio i mogao izreći sve kako mu odgovara, od zaposlenja i obrazovanja svojih roditelja, kako su oni dobre i drage osobe, čime želi dati do znanja da je iz 'dobre' obitelji, pa do odnosa sa ostalim susjedima. To nema nikakve veze sa mojom prijavom. Mislim da sam po tome diskriminiran-ističe se nečije porijeklo i obrazovanje. kad se sve pročita ispada da je duša od čovjeka! A nije recimo spomenuo da sam u zadnjih nekoliko mjeseci 5 puta zvao interventnu policiju zbog namjerne buke i uznemiravanja bebe kad treba spavati, da su on i prijatelji vrijeđali moju ženu i njenu majku, da ga je žena dok je bila trudna već prijavila zbog maltretiranja i uznemiravanja, da nam je 'netko' oštetio auto u više navrata. I zbog svega toga, stanje je bilo sve gore i počeo je prijetiti, zabranjivati mi parkiranje, prolaz kroz zajedničko dvorište. Ima toga još... Lagao je i da smo u imovinsko-pravnom sukobu što nije istina jer na toj adresi sam podstanar i nisam nikakav vlasnik. Kaže da smo zbog toga već u dugogodišnjoj svađi, što nije istina jer na adresi živim malo više od godinu dana, i ponavljam nisam nikakav vlasnik tamo i to je laž! Iz toga izlazo da se svako malo posvađamo.

 

Znači on je mogao ispričati cijelu priču i složiti cijeli kontekst!

Na prijavu se očito nema smisla žaliti, ali što sa svim tim lažima koje je dao u svom iskazu!? Odgovor samdobio od zamjenice drzavne odvjetnice. Hvala svima!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

u ovakvom slučaju trebali bi imati svjedoka,

drugo,trebali ste odmah otići na hitnu i reći da vam je slabo zbog stresa i straha koji ste doživjeli zbog prijetnje ubojstvom,smjestili bi vas par dana(recimo 7) u bolnicu d avas smire,jer u takvim slučajevima može se desiti da netko doživi i infarkt,

sve događaje koji su bili prethodno dakle po datumu ,vremenu i svjedocima ako ih ia( za ranije slučajeve ste trebali zapisati) o samostalno dostaviti državnom odvjetništvu,niej to zabranjeno..

E vo to vam je uputstvo kako dokazati prijetnju.

Dobio bi min tri mjeseca zatvora ,ali vjerojatno uz rok kušnje na godinu dana i smirio bi se kao beba.

Sve vam ovo pričam jer sam imao slučaj prijetnje i to dokazao na sudu.

Mislim da sam jedan od sto koji je to uspio dokazati.

Znam da se velika većina odbacuje o ODO jer se to goni po službenoj dužnosti,na teret države,i moraju imati čvrste dokaze da bi pokrenuli postupak,sasvim opravdano.

Nije dovoljno samo jedna izjava,bez svjedoka i druge dokumentacije.

Pri tome to sve mora biti istina ,ako izmišljate ili lažete a sudac će to sigurno vidjeti,tužba će se odbaciti ,a vi ćete biti izvrgnuti kaznenom progonu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija