lunatic objavljeno: 4. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 4. travanj 2011. Prije 7 godina sam bio priveden zbog posjedovanja1.5 g marihuane, te sam dobio presudu kaznenog suda o kazni u iznosu od 2500 HRK, koje sam uredno platio. Na to sam vec i zaboravio do momenta kad sam se prijavio za jedan posao u drzavnoj sluzbi.. Zanima me da li mi to moze praviti probleme kod eventualnog zaposlenja? Nikada prije niti kasnije nisam imao nikakvih problema sa zakonom. Molim pomoc. Unaprijed hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
lunatic odgovoreno: 6. travanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 6. travanj 2011. Molio bih vas da mi odgovorite.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Robert_007 odgovoreno: 6. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 6. travanj 2011. ako su vas tražili da dostavite potvrdu o ne kažnjavanju ( a vi ste kažnjavani) može biti problem!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
lunatic odgovoreno: 6. travanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 6. travanj 2011. Mislio sam da se takva djela brisu iz evidencije nakon tri godine?? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Utjerivaczakona odgovoreno: 7. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 7. travanj 2011. Jesu, brišu se i potvrda će Vam biti "čista" Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.