maryo1313 objavljeno: 5. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 5. travanj 2011. u velikom sam problemu. dakle ja kupujem stan od firme čiji je vlasnik završio u zatvoru u inozemstvu, točnije italiji. to apsolutno nema veze s kupnjom stana i firmom, firma legalno djelujuje, sve papire imam, ali je problem što on sada nemože potpisati kupoprodajni ugovor i ugovor s bankom. moje pitanje je sljedeće, dali je uopće moguće dobiti punomoć od osobe koja je u zatvoru u inozemstvu. punomoć bi primila njegova supruga. zanima me dali je to moguće. hvala unaprijed!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Sepolco odgovoreno: 5. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 5. travanj 2011. Može dati punomoć kojom ovlaštava npr. drugu odgovornu osobu iz firme da sklopi ugovor u kupoprodaji sa vama. ako je u zatvoru zbog djela koja sa povezana sa poslovanjem firme onda može dati punomoć, ali nije pravno valjana. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
maryo1313 odgovoreno: 6. travanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 6. travanj 2011. ok..nema veze s poslovanjem firme ali zanimalo me iz razloga što njegova supruga izbjegava napraviti punomoć već se oslanja na neku od prije...dakle u slučaju da trenutna punomoć ne prođe ona bi po vama definitivno mogla dobiti novu...to me je zanimalo...hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.