Maxich objavljeno: 5. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 5. travanj 2011. Dan prije zaključenja radne knjižice sam otišla na bolovanje pa ću tijekom trudnoće preko HZZO-a dobivati naknadu. Zanima me do kada moram HZZO-u donijeti potvrdu o bolovanju s obzirom na to da će mi to bolovanje sada ići preko HZZO-a? Koji su sve papiri potrebni za to? Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 6. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 6. travanj 2011. Odmah nakon što fizički dođeš u posjed doznake, najbolje tako. A u nadležnom se područnom uredu informiraj točno o tome što moraš predočiti, ako to već nisi, zbog utvrđivanja visine naknade. Namjerno ti ne bih ovdje pastirao potrebnu dokumentaciju obzirom na mogućnost različitog postupanja i specifičnosti od slučaja do slučaja. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Maxich odgovoreno: 6. travanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 6. travanj 2011. doznaku za bolovanje već sam dala poslodavcu zbog dana bolovanja koji sam koristila. ako sam dobro shvatila, moram izvaditi novu doznaku i odnijeti ju u HZZO? bilo bi dobro da mi netko napiše što još trebam odnijeti jer mi se ne hoda okolo s trbuhom. zato pitam kao netko već zna da napiše Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Maxich odgovoreno: 8. travanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 8. travanj 2011. dakle, u konkretnom slučaju: doznaka za bolovanje se dobiva krajem mjeseca u kojem je netko krenuo na bolovanje. ovo što sam dala poslodavcu je zapravo samo potvrda, a ne i doznaka za bolovanje. za mirovanje u trudnoći i to u slučaju nezaposlenosti zbog ugovora na odrađeno, HZZO-u treba donijeti: 1. kopiju osobne iskaznice 2. kopiju tekućeg računa 3. R1 (potvrda o isplati plaće iz računovodstva mojeg poslodavca) 4. doznaku od doktora koju od njega mogu dobiti kad mi škola sredi odjave i sama sa prijavim na HZZO Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.