sstepss objavljeno: 12. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 12. travanj 2011. Zaustavili su me u subotu navečer te su mi izmjerili 0,62 promila alkohola, kad se odbije tolerancija od 0,1 g/kg, ispada da sam napuhao 0,52 promila (0,02 više od dozvoljene koncentracije). Kazna- 8 dana + 1000 kn + 80 kn troškovi postupka. Imate li kakav dobar savjet budući da nisam kažnjavan ranije (uzoran građanin). Barem da mi smanje novčanu kaznu. Ne odgovara mi plaćati 1080 kn u komadu od jednom. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sstepss odgovoreno: 12. travanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 12. travanj 2011. Napomena- vozačku dozvolu posjedujem 10 godina, bez ikakvih prekršaja i kazni. napomenuo sam da sam netom prije testiranja popio jedno piće te je to policajka zapisala u zapisniku. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 12. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 12. travanj 2011. Kazna se može smanjiti, ali trebate stvarno biti socijalan slučaj za to, a takvi nemaju ni za auto ni gorivo. Nema kamata za kazne, niti nove kazne ako ne platite ovu na vrijeme. Moj vam je prijedlog da ne pišete nikakvu žalbu već jednostavno platite te uplatnice u slijedećem ili narednom mjesecu i čuvajte potvrde naredne 3 godine. Podnošenjem prigovora su mogući dodatni troškovi iz prekršajnog postupka. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.