Jump to content

nepravda kaznenog suda u Valpovu


kruno33

Preporučene objave

Gdje se moze zalit na rad opcinskog suda u Valpovu.Poslije presude sve su mi zalbe odbijene.Moje dokaze i svjedoke je sutkinja odbijala i jednostavno mi vise nije jasno kome da se javim.Sad me ubijaju u pojam.Neradim i nemam primanje.Volontiram na crkvi u ladimirevcima te su me proglasili da imam primanje jer radim na crno.Molim pomoc.Stvarno mi je hitno.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Odbijene tužbe i žalbe ne mogu biti razlog za pritužbu na rad suda. Pritužiti na rad suda se možete ako sud ne postupa učinkovito i po zakonom propisanom postupku, a ne ako donosi nepovoljne odluke za vas.

 

Na odluke općinskog suda (rješenja, presude) podnose se žalbe nadležnom županijskom sudu, a žalbeni razlog mogu biti i propusti u postupku odnosno nepotpuno i netočno utvrđene činjenice. Općinski sud nikako nije mogao odbiti vaše žalbe u drugom stupnju.

 

Ako je ipak općinski sud odlučivao o vašim žalbama na odluke tog istog suda (što ne vjerujem, jer bi to bilo izuzetno skandalozno nepoštivanje zakona čak i za naše prilike), onda se možete pritužiti predsjedniku nadležnog županijskog suda, predsjedniku Vrhovnog suda i Ministarstvu pravosuđa, a možda su mogući i izvanredni pravni lijekovi na takve odluke.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija