Jump to content

Tendenciozni psihijatrijski nalaz kao temlj za pocinjenje niza KD


coruptionbuster

Preporučene objave

Kcer mi ima 12 godina. Bavi se sportom, ima bas sve petice i svi joj prijatelji iz razreda zele biti i moji prijatelji na face-u.

 

U namjeri da sprijeci donosenje nove presude (presuda je sad pravomocna) sa vise susreta te da nastaviti osporaviti postojece susrete bivsa je isposlovala psihijatrijski nalaz. U njemu heteroamnesticki od majke stoji (lazno!) da je majka kod CZSR u nekoliko navrata pokusavala potraziti pomoc jer kcer ne zeli ici k meni i spominje navodni „incident“ . Djevojcica djeluje uplaseno tjekom razgovora a kad je se upita o ocu odmah pocinje plakati i postjaje jako uznemirena. Psihijatrica nastavlja „Ocito da je dijete pod stresom te bi trebalo poduzeti mjere u okviru zakona kako bi se postedjelo od daljnjih stresova koji su jos jace izrazeni s obzirom na njene godine i sva emocijonalna previranja kroz koja je prolazila tijekom razvoda roditelja i proteklih sest godina.“. dg. Reaktivno stresno stanje.

Ovim papirom bivsa je neuspjesno pokusala preokrenuti tjek parnice za susrete i vidanja te zatraziti zabranu susreta i privremenu mjeru te zabrane, rezultat je bio rjesenje o psihijatrijskom vjestacenju nas RODITELJA a po potrebi i djeteta. Trenutno je kazala da su odnosi sad idilicni i kcer jako voli oca i voli ici k ocu i da ona voli da kcer ide ocu, sve to da izbjegne svoj odlazak psihijatru, a kcer je izlozila tome iako kcer nije imala nikakvih tegoba takve naravi.

Ali u drugom paralelnom postupku ovrhe stare presude koje se i dalje nije drzala, je opet, unatoc tome sto je kao pristala na susrete opet pokusala zabraniti iste. Povukla se nakon joj je sutkinja kazala da je moli da izbjegne da joj ona sastavlja i sale tim koji ce doci po dijete.

Kad je to propalo tad je podnjela prvo jednu pa drugu kaznenu prijavu protiv mene.

Ja ovim putem medutim molim vas za prakticne ideje kako osporiti onaj nakaradni „psihijatrijski nalaz“

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

tražite od czss uvođenje mjere nadzora nad izvršavanje roditeljske skrbi- pa će osoba postavljena između ostaloga promatrati odnos vas i kćeri,pratiti odvijanje susreta, to sve bilježiti između ostalog pa će se vjerojatno ispostaviti da vaša kćer nema problem sa dolascima k vama ...

kaznene prijave zbog kojeg/kojih kaznenih djela?

ukoliko ne poštuje odluke(rješenja i presude) suda možete ju prijaviti zbog kaznenog djela iz čl.215.st.1. kaznenog zakona

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Bio je nadzor 2 godine, CZSS je vidio, shvatio i postavio se. Sud je presudio onako kako sam trazio. Kcer mi dolazi kad god uskladimo obaveze...

 

Medutim kod nas je moguce da unatoc tome i dalje postoji lazna kaznena prijava protiv mene iz 2007, kad se bivsa borila da sprijeci kcer da dolazi k meni.

Taj psihijatrijski nalaz je bio sredstvo, osim njega postoje samo jos izjave bivse da je ona cula od kceri da sam ja reko da je njen aktualni muz silovatelj, te izjava od tog muza da je on moje kceri navodno cuo da sam ja rekao da je on pedofil. Ono sto sam ja zaista bio napravio jest to da sam poslao dopis policiji gdje opisujem kriminalne radnje doticnog, pa je provedena istraga te je policija temeljem osnovane sumnje promakla istoga u staust okrivljeniika za djelo silovanja osobe koja je tad imala 13 godina i nekoliko mjeseci. (jos mu traje sudenje koliko ja znam, jer sam i ja bio pozvan da svjedocim prije nekoliko mjeseci na zupanijski sud)

 

Psihijatrijski nalaz, nije zakonit ni po cemu, ako imate kakve prakticne spoznaje, kakva je praksa, i na sto trebam ukazati bilo bi korisno meni, a i drugima.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija