Jump to content

čl. 100. st. 4. Ob. Zakona


marlino

Preporučene objave

moja kćer ide u 1. razred srednje škole.na polugodištu je imala iz 3 predmeta nedovoljnu ocjenu. redovito joj odlazim na informacije, pa sam tako bio prije nekih 10 dana.od 16 ocjena ukupno ima 12 jedinica, često izostaje iz škole(jer joj se ne da,ili je bila umorna,ili zato da ju ne bi prof. pitali...);majka joj je sve to opravdala kod razrednice. susreti mene i kćeri se ne održavaju pa joj tako nisam u mogućnosti pomagati u učenju i dr. iako se ranije pokazalo(mišljenje czss i voditelja nadzora,koje je i majka djeteta potvrdila na sudu) da ista postiže bolje rezultate u obavljanju školskih i izvanškolskih obaveza kada održava susrete sa mnom.o svemu sam obavijestio czss(oni tu ne misle ništa napraviti), pa me zanima a s obzirom na čl. Ob. zakona kojeg u naslovu navodim što mogu tražiti od suda, odnosno može li sud povjeriti meni u potpunost brigu vezano za školovanje djeteta. Može li se uskratiti majci djeteta pisanje "ispričnica" odnosno opravdavanje djetetovih izostanaka, s obzirom da se ne radi o bolesti...

imam rješenje o ovrsi susreta, susreti će se vjerojatno početi odvijat(nakon što majka bude nekoliko puta novčano kaž.), pa bi iskoristio susrete za pomoć djetetu oko školskih obaveza.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija