xedos6 objavljeno: 19. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 19. travanj 2011. Postovani, htio bih kupiti nekih 450 qm na moru(gradjevinska zona) na koju bih postavio jednu mobilnu kucicu(s tockovima) velicine 27qm ...struju bih rijesio solarno a vodu-iskopao busotinu-bunar!! da li je to dozvoljeno ili moram traziti neku gradjevinsku dozvolu za taj objekt??ili pak neku drugu dozvolu? Gdje se mogu informirati o tome-znaci konkretno?? Nebih radio nista nelegalno nego sve po propisu ali kucu necu da pravim niti imam snage niti volje ...ovako gotovu kupis za nekih 15000 evrica i imas ju-kompletnu !!!nece te nitko moci zezati zato sto je gotova-znaci nema ono kao-taj vam kut nije ok-rusite ga,ovdje je za 5 cm prvisoko-rusi ga!!!napravio sam kucu u Zupanji prije 3 god i znam o cemu pricam.. 1.Postoji li uopce mogucnost na jednu mobilnu kucicu gradjevinsku dozvolu dobiti?naravno da bih ju postavio onda na betonsku plocu i tockove razmontirao.. 2.Zadnja mogucnost bi mi bila mozda da ipak napravim neku vikendicu(naravno s gradjevinskom dozvolom) ali tu je opet pitanje -da li je takav objekat u prostornom planu uopce dopusten!!moze li meni opcina da kaze sta ja moram praviti a sta nemogu? mogu li ja jednostavno takav zahtjev predati?kolike su sanse da to prodje? zemljiste se nalazi u sred izgradjenog dijela grada-prikljucak struje i vode s svih strana moguc zahvalan sam za svaku informaciju PS gradjevinsko zemljiste bi bilo na otok Vir -zadarska zupanija Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
iss odgovoreno: 23. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 23. travanj 2011. oprostite sto se mijesam nemam pouzdan odgovor ja sam to isto htijo prije 2 godine i rekli su mi nikakav problem ako mi mozete sta rec o busotini ko to radi za koje novce ja sam u Makarskoj malo gore u brdu dal bi se moglo gore nac voda busenjem Zivili Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.