Jump to content

oduzimanje automobila


dada01

Preporučene objave

Poštovani!

iako sam redovito uplaćivao rate za lesing došlo je do problema jer je osiguravajuća kuća naplatila kasko osiguranje lesing kući.Ja nisam o tome bio obavješten niti sam znao da se to automatski radi,te da oni iz mjesečnih rata koje sam ja redovito uplaćivao naplaćuju kasko iako je na uplatnicama pisali mjesečni najam automobila. Ne znajući da ne plaćam rate već nešto drugo došlo je do kašnjenja u plaćanju samih rata te sam počeo dobivati opomene koje su opet bile naplaćivane iz onoga što sam ja uplaćivao kao ratu.

Na kraju se dug popeo na 5600 kn i ja sam pokušao dogovoriti se da otplaćujem veće rate da bih stigao taj dug no oni nisu bili skloni dogovoru nego je rečeno da se ato vrati pošto nisam od jednom mogao platiti taj iznos.Napominjem da sam mjesečno redovito plaćao iznos za koji sam mislio da plaćam ratu.No to nije sve.Isto vremeno sa vraćanjem automobila,leasing kuća mi je i blokirala tekući račun.U fini su mi rekli da to nisu smjeli učiniti jer da će oni naplatiti iz oduzetog automobila te da su mogli ili oduzeti automobil ili blokirati račun a ne oboje.Moje pitanje je ipak da mi odgovorite tko zna dali su mogli učiniti te stvari istovremeno i što mi je dalje za činiti ako to nisu smjeli napraviti.

Srdačan pozdrav i u naprijed hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

oooo...isti slučaj sam ja imala i to pola godine prije isteka ugovora,tako oni rade,uzet će ti auto 100% i sjest na tekući i sve živo,mogu jel si sve potpisao kad si uzimao auto...sad da se mogu vratiti dok im još nisam dala auto,sakrila bi ga negdje ili prodala na crno i prijavila da je ukraden samo da njima u leasingu lopovima nedam!

Meni su uzeli sveee,još otplaćujme dugove...kad zbrojim sve koliko sam im dala plus auto ispada kao da sam vozila novog mercedesa!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija