Jump to content

Ovrha za nekorištene usluge


File1

Preporučene objave

Pozdrav!

Nedavno su mi došli doma nekakvi sudski zapisničari ili nešto tako popisati imovinu zbog ovrhe, ja više ne živim na toj adresi i roditelji su im rekli da mene više nema i oni odu. Ja imam neke dugove prema VIP-u pa sam mislio da je zbog toga, ostavili su broj odvjetničkog društva i ja nazovem i reču mi da oni ne zastupaju VIP nego T-com. Meni čudno to nekako, ali dobro. I sad neki dan došao prijedlog ovrhe na sve bankovne račune zbog nekih neplaćenih računa za mobitel (T-mobile) iz 2005. godine, a ja ostao u šoku. Nikad nisam koristio T-mobile. Sad zovem ja odvjetničko društvo da oni meni reču zbog čega je to, oni meni ni 5 ni 6 nego da ako me nešto zanima da se žalim i da se vidimo na sudu. Zovem ja sudsku pisarnicu i žena mi fino rekla da dođem ujutro i da će mi pokazat sve papire koje ima. Odem ja pokaže mi ona sve šta ima (prijedlog za ovrhu, troškovnik ovih šta su mi došli doma...) najjača stvar ženska mi pokaže pismo-povratnicu iz 2006. (rješenje o ovrsi) koje je primila neka osoba koja se predstavila ko moja mama (krivo ime i potpis neki deseti). Međutim nigdje nema UGOVORA SA MOJIM POTPISOM. Zovem T-com, oni me prespajaju sa jednog na drugi broj. Pa ne mogu mi slat ovrhu za nešto šta nisam koristio. Da bar mogu negdje dobit kopiju tog ugovora, pa da vidim taj potpis i podatke koji su dati. Kako dokazati da ja to nisam koristio??? Trenutno sam nezaposlen i nemam baš love za tužbe i ostalo. Ima ko kakav savjet šta da radim???

HVALA

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

nije tako jako rijedak slučaj (nažalost) da netko zaključi ugovor na tuđe ime, pa onda osoba ni kriva ni dužna odgovara za nešto sa čine nema nikakve veze.

ono što nikako ne smijete napravit, nemojte to ignorirati.

otiđite na sud, uložite žalbu, tražite da vam daju ugovor,

imate pravo tražiti grafološko vještačenje kojim će se utvrditi da vi to niste potpisali.

osobno znam za takav slučaj (podstanar sklopio ugovor bez znanja vlasnika, potpisao ga.... nije plaćao ugovor.... )

vlanik se uredno odazivao, ulagaao žalbe (naravno izgubio vrijeme i živce .. ali da je ignorirao izgubio bi i puno novaca) i nakon grafološkog vještačenja telekomunikacije povukle tužbu ...

sretno

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija