Jump to content

BON 2


booth

Preporučene objave

Poštovani,

u Splitskoj banci mi je kredit u obradi tj. poslan je na odobravanje. U prilog sa ostalom potrebitom dokumentacijom je i BON 2, kojeg moj poslodavac insistira da mu se vrati nakon odobravanja kredita. Nisam još ništa o tome razgovarao sa djelatnikom u Splitskoj banci pošto ne znam dali će mi krediti biti odobren ili ne, pa me interesira dali mi možda Vi možete odgovoriti dali je to moguće, tražiti BON2 nazad ako dođe do odobravanja kredita. Unaprijed hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Vaš je poslodavac principijelno gledano u pravu, a bankari si dozvoljavaju zaista svašta. Što znači BON-2 vašeg poslodavca u vašem kreditu? To je dokument koji govori o prosječnom stanju na žiro računu vašeg poslodavca. Jak podatak, koliko on ima veze sa projekcijom vaše otplate kredita? Nadalje, nijednim dokumemtom banka ne može dobiti garanciju da ćete vi kod tog poslodavca raditi do kraja otplate kredita (nebitno koliki je rok) i ako je njihova jedina garancija otplate vaš trenutni radni odnos, onda ne znam što da o tome kažem. Podatak o poslovanju poslodavca nije nešto što on želi dijeliti sa svojim radnicima (više nije sve "naše" i više nismo drugovi. Osim toga, BON2 se i naplaćuje, a koliko je vaš poslodavac motiviran da sudjeluje u plaćanju troškova za vaš kredit. Neki put mi izgleda kao da prikupljanjem bespotrebnih "papira" netko negdje radi izmišljeni posao, a istovremeno drugima proizvodi troškove.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija