gargool objavljeno: 15. lipanj 2011. objavljeno: 15. lipanj 2011. Molim vas na informaciju koja bi mi mogla jako pomoci.Dakle kupio sam rabljeni motocikl preko posrednika,jer je taj posrednik mijenjao svoj za taj i taj(sada moj) prodavao stim da su svi papiri bili na prvog vlasnika,a ja san drugi.Problem je u tome sto mi je rekao nakon sto mi je doveo motor i ja ga prebacio i registrirao na sebe da ce mi dati rezervni kljuc(taj kluc je u biti glavni kljuc jer sadrzi kod),medutim sad kad je sve gotovo sad me ucjenjuje da mi nece dati kljuc nego ga prodati za 300kn(ili cak nikako dati) ili cak vise te ako necu da idem u servisera platiti duplo.Sada mene zanima sta ja trebam poduzeti da dodjem u posjed tog kljuca jer me sad cak i strah parkirati ga bilo gdje jer znam da ga moze u bilo kojem trenutku ukrasti.Dali da obavijestim policiju ili neku drugu drzavnu sluzbu. Molim vas na sto hitniji odgovor. Unaprijed hvala,s postovanjem Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.