donquichotte objavljeno: 20. lipanj 2011. objavljeno: 20. lipanj 2011. Bok , evo problema ;imam stan za izdavanje , preko poznanika su mi dosli neki stranci u cetvrtak - Poljaci koji su odlucili biti kod mene 2 sedmice. Kako ja radim u smijenama nisam uspio otici odmah u petak u policiji da ih prijavim , pa subotu ih nisam mogao uloviti jer sam opet radio pa da ih ne idem gnjaviti u ponoc ,dosla je nedelja ... nedelja opet ista pjesma nema ih a u ponedeljak evo policija me zove ... Uhvatili su ih kako kradu neki alat ... #OOPS#mu , evo ni kriv ni duzan , nasankali su me kao da sam ja htio nesto sakriti. Uredno sam prije 3 sedmice napravio kategorizaciju kupio knjigu gostiju napravio pecat i zatrazio sam od policije sifru za pristup internetu za prijavu gostiju, vec sam preko agencije napravio bukinge ... sve po zakonu a onda nikako da ih uhvatim da mi daju putovnice .. vjerojatno su to ciljano cinili ... nasjeo sam izgleda u policiji mi nisu napisali prijavu otisao sam i rekao sam im kako je bila situacija ... Sada me strah kkao ce biti sa policijom za strance ... posto ih nisam prijavio a morao sam ... to mi je prvi put kako drzim tako turiste i jos nisam skuzio st sve moram ...ali trudim se. Kako bi mogao dobiti barem upozorenje ili opomenu umjesto kazne za ne prijavljivanje ??? Stvarno nije moja greska , cinio sam sve da ih prijavim , ali nikako da ih ulovim ... sve sam mislio , ajde u ponedeljak cu imati vremena popodne pa cu to obaviti .. kad eto ! mogu li se na nesto osloniti da me ne kazne ???? Molim vas pomagajte !!! Citiraj
mokronoge odgovoreno: 21. lipanj 2011. odgovoreno: 21. lipanj 2011. Inače dužni ste ih odmah prijaviti. U turističkoj zajednici a ne na policiji dobijete podatke za pristup internet prijavama. Ubuduće, čim vam gosti dođu uzmite im putovnice, prepišite podatke i onda ste mirni. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.