Jump to content

maltretiranja bivšeg supruga?


lina0808

Preporučene objave

Poštovani,

Nakon mukotrpnog razvoda braka i nadzora CZSS zbog nemogućnosti dogovora o ičemu.. donesena je presuda o razvodu kao i o viđanjima našeg malodobnog djeteta sa ocem.

Kako i u braku tako i nadalje moj bivši suprug smatra da me ima pravo vrijeđati kada mu se god prohtje, bilo ispred djeteta, bilo telefonski ili porukama.

Zanime ma me postoji li način i ako da, gdje ga mogu prijaviti za isto, jer koliko ja god to ignoriram on ne odustaje sebi davati za pravo da me i nadalje maltretira, dere se , prijeti...

Kada sam se obratila centru;kažu da pokušamo tj. moramo razgovarati zbog djeteta ,u tom se dijelu slažem , ali u zdravoj mjeri i na zdrav konstruktivan način, što njegov način sigurno nije.

Unaprijed hvala na odgovoru.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Na žalost imam isto iskustvo.

Samo što je kod nas došlo do fizičkog napada prilikom primopredaje djeteta, gdje je on odlučio, jedno dijete vratiti, drugo ne, a moja pitanja ignorirati, izvrijeđati me pred djetetom i cijelom ulicom.

Na kraju kad sam se okrenula i sa malenom uputila prema zgradi napao me s leđa i počeo udarati po glavi šakama, nogama, ne obazirući se na dijete.

Tada sam podnjela prijavu policiji.

Sad moram po naputku policije prijavljivati sve prijetnje, promjene, primopredaje djece, pri kojima ne smijem biti sama. Ne mogu otići iz grada na GO a da se ne javim policiji. Inače, kako kažu, neće mi moći pružiti valjanu zaštitu.

Djecu i dalje viđa, po naputku i rasporedu CZSS.

U svakom slučaju, čim ima priliku ih pokušava okrenuti protiv mene, a ja im govorim kako je to njihov tata i kako je povrijeđen itd. itd. jer u razgovoru s psiholozima sam otkrila da ne smijem djeci reći ništa loše, a najradije bi im rekla da je zadnje #OOPS#, dno dna.

 

Ako on ne želi, nećeš uspjeti ostvariti komunikaciju s njim, sve dok mu ne dođe iz guzice u glavu ili dok se nađe nešto za pod jaja, pa se smiri. Ali pomiri se s tim da to neće biti tako brzo i usredotoči se na sebe i zdrav odgoj svog djeteta.

 

Sretno!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija