Jump to content

Moooolim vas pomoć!


Dule313

Preporučene objave

E ovako ljudi, prije mjesec dana priveden sam u policijsku postaju kao punoljetnik i dobio sam kaznenu prijavu za remećenje javnog reda i mira ( potrgao 2 plakata -.- ) no oke + još je bilo nasilno privođenje ( znači iživljavanje na meni i mojim prijateljima ) ugl to je sve prošlo mi se nismo žalili, platili smo 500 kazne :/ sada me zanima ovako, ja sam odličan učenik 3. razreda ekonomske škole ( i 1. i 2. razred sam s 5 prošao ) i oduvijek sam htio raditi u policiji ili vojsci, a svi mi govore da s tim prekršajem nemogu nikako ni u jednu javnu službu, mene sada zanima jel postoji kakav način da se to makne iz dosjea ili bilošta.. ak ima netko nekakav pametan prijedlog,spreman sam sve pokušati :D

 

I OPROSTITE AKO JE PITANJE VEĆ POSTAVLJANO STVARNO MI JE HITNO :/

 

I usput prijavio sam se za natječaj policajca, nikada nisam imao nikakvih prekršaja do sada ove gluposti... koliko mi to može utjecati na obavljanje policijskog posla :) ??

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Dobre ocjene samo znače da se spretno služite knjigom i gradivom, ne govori ništa o vašim ostalim sposobnostima, a pogotovo ne o naravi.

 

Taj događaj u kojem ste trgali plakate policija čuva trajno.

 

Policija vrši sigurnosne provjere osoba koje daju molbe za zapošljavanje u njihov sustav, naravno da će taj događaj biti zapreka za prijem, odbiti će vas, neće vam se izričito odgovoriti da je to baš zbog toga, imati će te pravo žalbe, ali onaj tko odlučuje o žalbi baš i neće imati neke mogućnosti da vam usvoji žalbu.

 

Nije točno da je taj događaj zapreka za vojsku i javne službe, vojska ima nešto blaže kriterije od policije, za neke ostale državne i javne službe jednostavno se traži potvrda iz prekršajne evidencije, a taj će se događaj brisati iz nje nakon proteka roka od 3 godine od plaćanja te uplatnice.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija