Jump to content

Samo meni se to dogodi


filip1985

Preporučene objave

Moze mala pomoc, ovako prije 20 dana sam bio u Zagrebu uciniti uslugu frendu i dovesti mu auto u Split. Napisali smo punomoc da mogu vozit njegov auto bla bla. I sad kako nisam po Zagrebu nesto snalazljiv malo smo se pogubili i na semaforu odem u skroz desnu traku za desno, da pitam nekog od vozaca za smjer, posto me lik nije cuo da mu sviram i masem, malo sam sturirao auto da me dozivi i pitam lika u autu do za smjer, u to se stvori policajac na motoru kraj mene i sigurno je chuo da s ovim razgovaram kamo trebam za autoput trebam i lik mi kaze da trebamo ravno, da se ubacim ispred njega i ja se naravno ubacim iz krive trake i gospodin policajac mi kuci poslao kaznu na 1700kn zbog turiranja-ili proklizavanja moguce jer sam naravno i malo jace stisnuo gas, ne sad da sam 30m slajfao, ali proklizao na pjesacki malo kotaci, ljeto, ulje zbilja nenamjerno... Prva mi je kazna doslovno u 7 godina vozacke, imao sam jednu ali to sam dobio ni kriv ni duzan odbacili su je odmah - mladi vozac, a zakon se nije odnosio na mene, tako da nikad doma nije ni doslo. Ima li se smisla zaliti imam 2 svjedoka da je to stvarno bilo tako, da nisam ni divljao ni nista, istina vozio auto od preko 200ks prvi put u zivotu i cak imam na punomoci datum kao dokaz jer je od par dana prije toga dogadaja, shit happens i platio bih ali 1700kn pa to mi je vise od pola place....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Znači 1000 kuna za naglo kretanje i 700 kn za...?

 

Za naglo kretanje si kriv, napiši za šta te se još tereti

 

ono što možeš tražiti jest smanjenje kazne budući da ti je prvi prekršaj, to sve lijepo napiši i čekaj postupak

 

EDIT: i svakako navedi kolika ti je plaća (i priloži isplatnu listu)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prekršaji su počinjeni! znači kazna je izrečena za počinjene prekrašje najbolje je priznati prekršaje u prigovoru, pozvati se na to da niste iz zagreba i da ne poznate dovoljno prometnice te da ste se krivo prestrojili i uvidjeli naknadno što bi trebalo rezultirati smanjenjem kazne!!

 

Sve ostalo (poricanje i sl.) znači veču kaznu!!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija