Jump to content

Kako pronaći oca?


Ivan26

Preporučene objave

Dobar dan svima na forumu.Evo ja imam jedan problem u vezi svog oca.Naime ja ga nikad nisam upoznao a majka mi neželi reći tko je taj čovjek.E sad mene zanima na koji ja način mogu preko zakona doć do njega a da pri tome nemoram plaćati nekakve odvjetnike ili šta ja znam pošto stvarno nemam novaca:).Rekli su mi prijatelji da probam sa centrom za socijalnu skrb,eto ako itko može pomoći s bilo kakvim savjetom puno bi mi pomogao.Unaprijed se zahvaljujem svima.Pozdrav

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako Vasa majka Vama ne zeli reci tko je Vas otac, vj. tu cinjenicu nikad nije htjela reci ni pred maticarem ni pred czss - om, jer bi u tom slucaju czss morao obavijestiti tu osobu o tome i on bi se u tom slucaju vjerojatno javio itd.

No, pokusajte kontaktirati czss nadlazan za podrucje Vaseg rođenja, mozda raspolazu s nekom informacijom. No, opet je upitno mogu li oni tu inf.podijeliti s Vama, mislim da bi trebali. Inace, tuzbu za utvrđivaje ocinstva, ako saznate tko je potencijalni otac, Vi kao dijete imate pravo podnijeti do 25. godine zivota.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 5 godina kasnije...

Pozdrav,

Moja majka nikad nije pricala o mom ocu niti mi je ikad rekla o njemu, pretpostavljan da on zivi u Zagrebu jer je ona isla gore za vrijeme rata, majka mi se zove Sandra Zivkovic i tada je imala 20 god ne znam dalje ako itko ima kakvu informaciju ili nesto mozda ovo nije ni pravi forum pa ako me itko moze negdje uputit bio bih zahvalan. Pozdrav

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija