Jump to content

tužba za razvod braka Hitno!!!!!


goodman

Preporučene objave

Dobio tužbu za prisilni razvod braka. Zanima me jel mogu tražit sud da provijeri jeli supruga trudna možda samnom ili sa ljubavnikom. Imali odnos u 5 mijesecu nazadnje. Nebih htio potpisat razvod ako je moje dijete, jer sam želio dijecu sa njom. Jako me povrijedila i ostavila samog, a ona se osigurala i živi sa ljubavnikom već dva mijeseca. Svi prijatelji kažu da sam joj previše dopuštao i bio predobar prema njoj.Molim za pomoć.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

"Prisilni" razvod ne postoji. I ne, sud ne moze provjeriti s kim je trudna Vasa supruga. Mozete nakon sto se dijete rodi ici na DNA analizu a i morat cete. Jer, za dijete rođeno unutar 300 dana od rastave braka ocem cete se automatski smatrati Vi. A ovo dijete ce biti rođeno u tom razdoblju, koliko sam shvatila, a mozda i jos dok traje brak ako Vam se postupak oduzi. Sadasnji partner Vase supruge ce vj. htjeti dokazivati svoje ocinstvo odnosno Vase ce se ocinstvo pokusati osporiti. No to sve nakon rođenja djeteta kada ce biti moguce provesti analizu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prvo, ako se vaša žena doista odlučila za razvod braka, brak će biti razveden, suglasili se vi s tim ili ne.

Drugo, ako je trudna kao što sumnjate da jest, djetetovim ocem će smatrati vas. Ako se rodi tijekom braka ili u roku od 300 dana nakon razvoda. Za pretpostaviti je da vama neće biti u interesu biti ocem djeteta kojemu otac niste i imati sve obveze prema njemu kao da jeste, a vrlo lako moguće da to ne bi odgovaralo ni majci djeteta i njenom novom partneru.

 

Stoga, ako je uopće trudna, odnosno ako se dijete rodi dok ste u braku ili unutar 300 dana nakon razvoda, ocem se smatra vas, a ako je netko drugi biološki otac- vaše očinstvo prvo treba osporiti.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija