Jump to content

Dozvola boravka za stranca


Bojanica

Preporučene objave

Pozdrav!

Molim za pomoč.Imam kuču sa poslovnim prostorom koju sam iznajmila tvrtki iz Hrvatske, čiji je vlasnik Hrvat a njegova supruga je stranac.Sada je išao zatražiti boravišnu dozvolu za svoju suprugu, priložio je ugovore o najmu, ali ga u policiji traže i vlasnički list od vlasnika kuče.Dostavio je i to, ali kuča ima kredit i kao fiducijalni vlasnik se upisala banka kao što je i normalno.Sada su nastali problemi, jer mu u policiji traže da banka da suglasnost da ja kao vlasnik kuče mogu iznajmljivati nekretninu, odnosno da daju potvrdu u svrhu njezinog boravka u Hrvatskoj.

U vlasničkom listu piše da se banka upisala temeljem ugovora o kredi tu pod tim i tim brojem ali to ne priznaju.Ja mislim da u policiji nisu u pravu, jer sam nazvala banku i oni su mi rekli da oni takve potvrde ne izdaju i da se to njih ne tiče.

Molim za pomoč što da napravimo dalje.Napominjem da smo priložili i kupoprodajni ugovor i svu dokumentaciju koja je bila potrebna osim potvrde iz banke jer je neče dati.

 

Zahvaljujem se na odgovoru i savjetima.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija