Jump to content

skrb nad 2 malodone djece


blade1978

Preporučene objave

Pozdrav svima.

Ako može kakav savjet u vezi rastave i skrbi nad djecom od 8g i 5g. Priča je ovakva: supruga se zaljubila i odselila u podstanarstvo sa novim partnerom i naše dvoje malodobne djece, koja su najviše kod bake i djede ( mojih roditelj). Nije mi jasan zakon da supruga napravi preljub, odseli i živi s novim partnerom (oboje imaju primanja doduše ona nema posao za stalno nego pod ugovorom) i kako stvari stoje kud me je napustila, odvela djecu i još ću biti "nagrađen" s ko zna kojim iznosom alimentacije za djecu i od koje će mi ostati 1000kn za život. Pitanje je dali ima kave šanse da ja dobijem djecu i skrbništvo nad njima. Ja imam plaću 3000kn i u stanu mojih roditelja i poklonjenim novim autom od strane moga oca a supruga nema ništa u svom vlasništvu i još kao podstanar. i da li igra ulogu njen preljub u moju korist da dobijem djecu, hvala na odgovorima i savjetima.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Sam preljub sa donošenjem odluke o povjeravanju djece na zajednički život jednom od roditelja nema nikakve veze.

Roditelj koji je dužan uzdržavati djecu pa makar ostao i bez posla, ne može se osloboditi te obveze samo je pitanje onda visine iznosa.

Zašto ste uopće dozvolili da se djeca odvedu, a da prije toga niste kao odgovorni roditelji riješili nekoliko vrlo bitnih pitanja koja su u uskoj vezi sa dobrom prilagodbom djece nakon razlaza roditelja?

Pod tim prije svega mislim na to kojem od roditelja će djeca biti povjerena na zajednički život, opseg susreta i druženja s drugim roditeljem, te visinu uzdržavanja.

 

"Pitanje je dali ima kave šanse da ja dobijem djecu i skrbništvo nad njima."

Način na koji ste postavili ovo pitanje može rezultirati samo odgovorom ne!

Ali ako ste spremni na dugotrajnu borbu u interesu djece i ako u daljnjim razgovorima sa nadležnim službama budete interes djece stavljali ispred svog interesa, ako budete u stanju razdvojiti svoje potrebe i osjećaje od djetetovih, ŠANSE POSTOJE jer i u kratkom postu što ste napisali postoje neke naznake za tako nešto.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

A koliki iznos alimentacije mogu oćekivati za dvoje djece s tim da jedno ide u školu i da su moja primanja 4200kn s tim da 3200kn dobijem van od plaće poslije odbitaka? a što se tiće viđanja djece to smo dogovorili kada god poželim da ih dođem vidjeti i ostaviti na spavanju kod sebe ako djeca nemaju obaveza ( škola i dr.)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija