Jump to content

kradja-policiji dostavljeni novi podaci o pocinitelju a oni nista


hajdi1237

Preporučene objave

Molim za bilo kakvu pomoć oko ovoga! Prijavljena je krađa, u međuvremenu se došlo do novih podataka o pocinitelju na temelju kojih bi ga se moglo identificirati, ali je potreban sudski nalog. Unatoč proslijedivanju podataka policiji, oni ne poduzimaju ništa, samo su podatke zapisali nekoliko puta, vise različitih službenika, na papirice I rokovnike koji ne ulaze u nikakvu proceduru. Stvarno ne razumijem, a još više ne znam što da radim ili trazim! Hvala na bilo kakvom savjetu unaprijed! Vrijeme curi, sve ce prodati dok se u policiji samo smjene izmjenjuju, pa vas ovdje molim da vi budete brzi! :-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uguglajte -> mup i ime vaše županije. Na stranici koja Vam se otvori vidjet ćete ime i prezime osobe zadužene za odnose s javnošću. Tamo su brojevi telefona na koje je možete kontaktirati i e-mail na koji joj možete poslati to što ste ovdje napisali. Opišete sve što se dešavalo i navedete da niste zadovoljni načinom na koji je policija reagirala na Vašu prijavu. Uvjeren sam da će ta osoba u vrlo kratkom vremenu odgovoriti na Vaš mail i da će se stvar dalje razvijati kako treba. A imate mogućnost tu osobu kontaktirati telefonom i tražiti od nje da Vas primi i da joj usmeno prenesete svoj slučaj. Uvjeravam Vas da u ovoj državi sve funkcionira ali samo ako se obratite na pravu adresu.

 

Pozdrav i sretno :palac:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija