Jump to content

kako prisiliti ženu da se iseli!!!!


nana98

Preporučene objave

Poznanik je naslijedio kuću od bake,baka je prepisala kuću na njegovo ime i ima svu dokumentaciju i vlasnički list na svoje ime! Sa suprugom je u procesu rastave braka i želi da supruga napusti kuću,ali ne zna na koji način da ju prisili da se iseli van iz kuće! Prijeti mu se prijavom na policiju ako ju izbaci van,a sama ne planira otići,uz to tu je i još dvoje malodobne djece koja ne žele ostati živjeti s ocem,tj. koja bi zajedno sa majkom trebala napustiti kuću! Majka ima kamo otići,isto tako ima kuću koju je naslijedila od bake,i ima roditeljsku kuću u koju može otići,ali iz inata ne želi! Što on može napraviti i dali može išta dok rastava ne bude gotova? Na koji način će moći i kako i nakon rastave to napraviti jer očito je da ona nema namjeru otići iako već mjesecima on živi kod svojih roditelja i nema namjeru ići u svoju kuću dok se ona ne iseli! Hvala unaprijed! :-(

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Sada je u postupku rastava braka,imaju već sazvano ročište! Ali nije mi jasno zašto su dobili pozive pojedinačno za czss,jer koliko ja znam prvi puta moraju zajedno oba roditelja doći!A njegova supruga je bila već odavno tamo,a on je tek nedavno dobio poziv,pa mi tu neke stvari nisu jasne!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija