Jump to content

Sporan prijenos vozila


aumarko

Preporučene objave

Pozdrav svima!

Nisam znao gdje da ovu temu stavim, pa sam ju stavio ovdje. ako sam pogriješio - isprike.

 

Radi se o sljedećem..

Prije 6-7 godina moj otac je od svoga "prijatelja" kupio traktor IMT 539. Ali da stvar bude kompliciranija, tek nakon sto je moj otac ovome dao novce, ovaj mu je dao prometnu da se napravi prijepis. A na zadnjoj stranici prometne dozvole piše zabrana otuđivanja do 99999999. Naime, radi se o tome da je taj traktor "pronađen" u Oluji i ovaj ga je uspio registrirati, kako je to onda već išlo, pod uvjetom da ga ne može otuđiti jer ako se javi vlasnik traktor se mora vratiti - ili tako nešto (nisam upućen u detalje).

U međuvremenu je moj otac umro, a umro je i taj koji mu je prodao taj traktor. Traktor je na ostavinskoj raspravi pripao njegovoj ženi. Traktor je ispravan i radi jer smo ga mi bez obzira na sve odrzavali, a registrirali smo ga tako da je vlasnik prometne isao s nama. Ja bih želio napokon taj traktor prevesti na sebe ali neznam kako. Išao sam u Policiju pitati, oni su me poslali u općinu kod nekog odvjetnika da mi on kaze. Ovaj nema pojma. Sad sam zapeo.

Molio bih sve tko mi može dati neki savjet kako prevesti to vozilo i skinuti tu zabranu otudjivanja i da prevedem taj traktor na moje ime. Čak neka ta zabrana otuđivanja i ostane, ali zelim da to vozilo bude moje vlasnistvo.

Hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija