Jump to content

zabrana pakiranja


inana5

Preporučene objave

Poštovani,

 

Prije nekoliko dana je pauk digao moj auto s obilježenog parkirališta ispred hotela Ilirija u Biogradu na moru, koji se nalazi na samoj obali. Dakle, inače je to parkiralište zatvoreno rampom koje na taj dan nije bilo (poslije smo saznali da ju je netko razbio). Ispred ulaza su dvije oznake: jedna na kojoj piše da se parkiranje plaća od 6 ujutro do 19h, a na drugoj oznaci piše da je od 19h do 6 ujutro to pješačka zona. S obzirom da nije bilo znaka o zabrani parkiranja (a imam i dokazne fotografije iz te ulice i s tog konkretnog mjesta) i s obzirom da nije bilo rampe nisam te znakove shvatila kao zabranu parkiranja već kao zabranu vožnje po rivi (a s obzirom da je obilježeni parking odmah nakon rampe nije ni potrebno voziti po rivi).

Lijepo bih vas zamolila za savjet, ima li osnove tj. prostora za žalbu i je li dobro označeno, i po kojem zakonu, područje zabrane parkiranja pa da akonto ta dva znaka mogu dizati automobile?

 

Hvala najljepše,

 

pozdrav

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija