Jump to content

Istekla vozačka + brzina


robi_

Preporučene objave

Pozdrav ekipa,

 

Zamolio bih Vas jedan savjet, jučer sam tokom rutinske kontrole bio zaustavljen radi prekoračenja brzine od 3km/h ( znak je 60, vozio sam 73 ), te mi je tada policajac htio napisati opomenu jer sam dosad se uzorno vozio, a "ni to nije neka brzina" ( njegove riječi ), ali je tada primjetio da mi je vozačka istekla već godinu dana ( više o tome na http://www.legalis.hr/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=503348245&forum=29&post_id=273743#forumpost273743 ), napisao mi je kaznu 1000kn radi isteka vozačke, te 500kn radi brzine. Kaže da mi nikako nemože pomoći, da imam 8 dana da platim.

 

Krivnju ne poričem, već me zanima da li se imam temelja na to žalit, isključivo radi smanjenja kazne, eventualno ako uspijem dobit samo opomenu jer vozim 4 godine bez ijednog prekršaja, te kako i kome se šalje ta žalba?

 

Druga stvar, zaustavljen sam na području djelovanja PU Zagrebačke, a mjesto prebivališta mi je u Zaprešiću, na koji sud ću biti pozvan, da li po mjestu prebivališta ili po mjestu prekršaja?

 

Hvala Vam još jednom,

 

Robert

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija