Jump to content

Molim savjet-u banani sam


menta888

Preporučene objave

Ispričavam se modovima, negdje sam već postala tekst,ali ćini se da je ovo pravo mjesto.

 

Pozdrav svima i unaprijed zahvaljujem na odgovorima

 

U Pozivu kojeg sam dobila od PU , naslovljen na zakonskog zastupnika tvrtke piše da se na temelju članka 70.Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o sudskom registru (Narodne novine br 91/10) pozivam u prostorije PU radi sudjelovanja u postupku davanja prokaznog popisa imovine mojeg poduzeća d.O.o a u vezi brisanja istog iz sudskog registra u smislu članka 70.stavka 1 Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o sudskom registru.

 

Kupila sam dakle taj PPI obrazac i uputila se na PU.Tamo sam to zajedno sa referentom ispunila,navela da tvrtka ne posjeduje nikakvu imovinu, da nema potraživanja itd.Na moje pitanje „što me sada slijedi“ referent je rekao upravo ovako:Ništa, firma će se brisati iz sudskog registra po skračenom postupku, država vam ustvari oprašta dugove koji su se nakupili za vrijeme i prije početka neaktivnosti tvrtke.

U petak sam zvala poreznu, fino se predstavila, tražila info o tome u kojem je stanju sad taj postupak i referent mi reče da sve ide svojim tijekom.Što god da mu to znači...Po forumima sam čitala da taj skračeni postupak traje 45 dana.Postoji i mogučnost da na stranicama Narodnih novina provjeravaš tvrtke u likvidaciji,stečaju itd,međutim, sebe tamo nisam našla.

 

Eh, i sad se javlja problem.Na porodiljni u trajanju od 30 mjeseci radi trečeg djeteta sam otišla upravo iz svoje tvrtke, te sporne koja se upravo briše iz sudskog registra.I porodiljni mi završava 28.kolovoza 2011. tj sutra i ja pojma nemam kuda sad i kome da se obratim?Dali ja mogu ići sad na Zavod za zapošljavanje?što da tamo kažem?tvrtka u stečaju?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija