Jump to content

FIZIČKI NAPAD


anonimno

Preporučene objave

Doživjela sam fizički napad ispred zgrade u kojoj stanujem. Napadač je stanar iste zgrade. Fizički, dakle držanje za vrat i guranje nakon kojeg sam pala na betonske pločice. Napad se dogodio nakon prepirke više stanara koji su bili prisutni. Dakle, imam svjedoke. Napadača nisam verbalno vrijeđala. Pozvana je policija, prije koje je napadač zbrisao. Uzeli su podatke, uredno ispitali svjedoke i objasnili da će pokrenuti prekršajnu prijavu protiv napadača. Njega će pozvati na sud i dobit će vjerojatno kaznu za platiti. Na Hitnoj pomoći nisam bila jer sam se nakon pada odmah digla u šoku i nije me ništa od šoka boljelo (ozljede su lakše, natučeno bedro i ruka a modrice su se pojavile tek nekoliko sati kasnije).

Molim da mi netko sugerira, da li mogu podnijeti PRIVATNU TUŽBU, na koji način da to napravim, svjedoke imam a želim da zbog svoje "duševne boli" napadača zaboli po novčaniku.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija