Jump to content

Zabrinuti otac, obratiti se centru ili sudu


patros

Preporučene objave

Otac sam i viđanje dijeteta mi je određeno svake srijede od 16-20sati, te prva subota u mjesecu od 8-20sati, treća subota od 8ujutro - nedjelje 14sati.

Već sam u nekoliko slučajeva ukazao nadzornici na propuste majke (nedolično oblačenje dijeteta-poderan, neprilagođena odjeća vremenskim uvijetima, kupanje gola pred djetetom, usađivanje mržnje prema ocu i prema njegovim roditeljima).

 

Želio bih više vremena provoditi sa svojim sinom od 6 godina, no majka mi to sustavno uskraćuje. U međuvremenu je ostala bez posla, a živi u podstanarskom stanu, svoje troje dijece (od toga dvoje malodobne) iz prvog braka prije tri godine povjerila je na skrb bolesnim roditeljima.

 

S obzirom da je tek nakon više mojih prigovora usmenih i pismenih tek reagirao centar zakašnjelo, kome da se obratim da mi omogući češće viđanje i boravak s dijetetom, obzirom da je želja obostarna? Da li da se obratim sudu direktno ili je ipak nadležan centar?

UNAPRIJED HVALA,ZABRINUTI OTAC

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Obratiti se sudu sa prijedlogom za proširenjem sudske odluke u pogledu susreta i druženja, a sud će onda zatražiti od nadležnog Centra mišljenje i prijedlog.

Naravno neće biti dovoljno reći dijete i ja to želimo, nego ćete morati obrazložiti zašto je u djetetovom interesu proširenje susreta sa ocem.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija