ANA90 objavljeno: 5. rujan 2011. objavljeno: 5. rujan 2011. bavim se izradom raznih unikatnih predmeta inisam očekivala veču potražnju,prvobitno sam dobila ponudu da radim unutar udruge invalida kao zadrugar u kojoj sam član a članarina se plača cirka 1000 kuna oni daju matrijal za izradu a od prodaje bi nam stavljali na žiro račun...bojim se da me netko ne izmanipulira pa me zanima pravna strana vezana za samostalu prodaju..u koju bi ako imam mogučnosti krenula i sama da nebi poslje bilo:tikvan: Citiraj
ANA90 odgovoreno: 6. rujan 2011. Autor odgovoreno: 6. rujan 2011. HOČE LI MI TKO ODGOVORITI...UGLAVNO ŽELIM SVOJE LEGALNO PRODAVATI Citiraj
santolina odgovoreno: 6. rujan 2011. odgovoreno: 6. rujan 2011. U zadnja 2 dana je jako puno istih tema tako da se dobija dojam da to sve pise ista osoba pa ti mozda zato nije odgovoreno-pogledaj malo jer ima dosta odgovora. 1000 kn za godisnju clanarinu? Za jednu zadrugu cini mi se puno a zasto uopce naplacivati clanarinu nije mi jasno sto ce ti ostati od svega toga. Citiraj
neja odgovoreno: 7. rujan 2011. odgovoreno: 7. rujan 2011. • Djelatnost obrta –po NKD 2007: 15.12 izrada rukotvorina od kože, tekstila i drugih materijala 32.13 proizvodnja imitacije nakita (bižuterije) i srodnih proizvoda Citiraj
ANA90 odgovoreno: 24. travanj 2014. Autor odgovoreno: 24. travanj 2014. moja registracija 2011 god a i od tad i pitanje jedno jedino Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.