Valium objavljeno: 16. rujan 2011. objavljeno: 16. rujan 2011. veliki pozdrav svima, trebao bih pomoć, ja i brat smo prije 20 godina nakon smrti oca naslijedili kuću prizemnicu sa dosta zemlje u okolici zagreba, u jednakim omjerima po pola.ja sam živio tamo do 2006 kad sam studirao,pošto sam u jako lošim odnosima sa njim, nemam nikakav pristup nekretnini,prijeti mi smrću ak uđem u dvorište i tak, želio bih da se to proda ili da me on isplati ili da ja njega isplatim.moram napomenut da njemu nebi bio uopće problem podić kredit jer ima mirovinu 6000 kn a živi sam.a i ja bih njega mogao isplatit u gotovini onu sumu koju bi ja od njega tražio za svoju polovicu. da dodam, on meni nudi neke oranice, al smatra da kuća pripada samo njemu što treba napravit i koliko traje taj cijeli sudski postupak, i još jedo pitanje. obzirom da on živi u toj kući da li je on pred sudom u nekakvom boljem položaju od mene Citiraj
Matrix odgovoreno: 20. svibanj 2013. odgovoreno: 20. svibanj 2013. Nikakva veca prava nema od vas.Postupak za razvrgnuce suvlasnistva,pa cete vidjeti kako vas trazi da vam isplati vash dio. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.