Jump to content

Ovrhu mi naplatili 2 puta


marc12

Preporučene objave

Molio bih pravni savjet.godine 2010 imao sam dug prema Vip netu u iznosu od 2540 kn.Oni su obustavom sa place mjesecno skidali sa mog racuna po 800 kn dok nisu dug naplatili,medjutim ove godine su mi taj isti dug naplatili preko odvjetnickog ureda Boric-Tos i to tako da mi je Fina blokirala racun na 2 mjeseca.Posto nisam nisam bio prije u mogucnosti provjeriti to sam ucinio tek sada.Kontaktirao sam odvjetnicki ured pa Vip i tako u krug vec 3 tjedna.Kazu da ce vratiti novac ali ne znaju reci kada.Pitanje:kako je moguce da mi bespravno uzmu novac sa racuna(po mom misljenju to je klasicna KRAĐA)i da tek nakon sto sam ih ja kontaktirao uvide gresku.Imam li pravo na povrat sa kamatom kakvu si i oni zaracunaju?Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Naravno da imate pravo na povrat i to odmah. samo im pošaljite mail da vrate novac i to tako da se vidi da ćete podnijeti privatnu tužbu protiv njih.Objasnite im da više nećete ih kontaktirati već samo podići tužbu. To napravite prema odvjetničkom uredu i prema VIP-u .

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija