Jump to content

Dopuna informacija o otvaranju salona


Trixie

Preporučene objave

Dobar dan,

 

pregledavala sam danas Vaš forum, i prikupila poprilično korisnih informacija, pa bi Vas zamolila, ako biste mi pomogli oko dopune tih istih informacija jer nisam bila sigurna da li se neke odnose konkretno na moj primjer.

 

Stvar je ovakva, željela bih otvoriti tattoo salon, što sam vidjela da ste rekli da se može otvoriti kao slobodni obrt. Međutim, mene zanima da li se takva vrsta djelatnosti lista kao obrt jednostavnog poslovanja? Pošto sam već vlasnik kompletne tattoo opreme, da li je kod prijave te opreme kao imovine vlasnika koja se koristi u obavljanju osnovnih funskica poslovanja potrebno priložiti i račune za tu istu opremu? Da li postoji minimalna granica ostvarenih prihoda koja se oporezuje?

 

Još bi Vas zamolila da mi točno pojasnite situaciju koju nisam sigurna da li sam dobro shvatila(pomješalo mi se više postova): Ja kao zaposlena osoba na određeno, mirovinsko i zdravstveno ne plačam mjesećno već kod prijave poreza dobivam Riješenje o uplati iznosa mirovinskog i zdravstvenog, je li to točno? Ako je zanima me da li je to postotak iznosa koji bi bio cijele godine uplačivan ili nešto drugo?

 

Puno Vam hvala na pomoći

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija