Jump to content

snimljen uređajem za prekoračenje brzine


Tinkic

Preporučene objave

Moze savjet,ako itko moze pomoci.

E ovako stoji situacija. Jučer sam dobio prekrsajni nalog u kojem pise da sam prije 3mj, tocnije 15.06. prekoracio brzinu, i uglavnom kazna je 500kn.

Medjutim, ja nisam uopce tad bio zaustavljen, a zanimljivo je da to nije moj automobil, vec sluzbeni koji sam do nedavno koristio jer sam bio u pratnji novca (inace zastitar sam). Ne znam kak su utvrdili da sam bas ja vozio, ni sam se vise ne sjecam jesam tad bio u pratnji ili ne. :misli: Stovise totalno sam se iznenadio zbog naloga.

 

Inace u obrazlozenju pise sljedece:

"policijski sluzbenik je podnio izvjesce broj ..... o počinjenom prekrsaju protiv okrivljenika zbog prekrsajnog dijela opisanog u izrijeku ovog p.naloga. Uvidom u podneseno izvjesce koji se temelji na neposrednom opažanju policijskog sluzbenika koji je kriticne zgode nadzorom prometa na cestama, uredjajem za mjerenje brzine utvrdio da se okrivljenik vozilom kretao brzinom koja je veća od dopuštene i nakon umanjenja za sigurnosnu razliku, utvđeno je da je okrivljenik počinio opisani prekrsaj."

Čitao sam tu na forumu da kao policija zna vlasniku poslati nalog i pitati tko je vozio, ali firma mi nije nista to rekla.

Sad mene zanima sto napisati u prigovoru, jel mozda najbolje da napisem da nisam uopce bio zaustavljen, ili da mi identitet nije bio neposredno utvrdjen.

Sto mi savjetujete?

 

hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija