Jump to content

isplata razlike novca


mandy24

Preporučene objave

hej,pozdrav svima! imam jedno pitanjce. dobila sam otkaz na trudničkom,vodili smo su i ja sam ga dobila,a sad me firma mora prijaviti u radni odnos od dana kad su mu uručili otkaz,odnosno ne smije biti prekida radnog staža. sad bi trebala dobiti isplatu razlike novca,jer sam primala naknadu kao nezaposlena osaoba,a ne kao zaposlena, pa me zanima, pošto je moja osnovica plaće 1700kn,a rekli su mi da je to manje nego što je predviđeno zakonom, da li će mi morat isplatit po zakonu ili kako mi je pisalo u ugovoru??? hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ovo je pitanje živa noćna mora, ne samo u smislu i na način na koji je postavljeno već i to da će biti vrlo komplicirano vratiti stanje u kojem sve treba biti. Ono što treba platiti poslodavac su kruške, a ono na što bi trebala imati pravo po toj osnovi je nešto sasvim drugo što s poslovdavcem veze nema.

 

Ukoliko je u presudi bilo odlučivano samo o valjanosti ili nevaljanosti otkaza tada treba obnoviti postupak prema kojem si dobivala naknadu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija